Pääsin mukaan korukoplan pätkäkoruhaasteeseen. Ihan olen tohkeissani ja intopiukeena odotan ensimmäistä riipusta. Itselläni oli valmiina jo pitkään perinteisempi kuparinen riipus mutta päivä päivältä se alkoi vaikuttamaan tosi tylsältä. Ajattelin sitten repäistä kunnolla, ja tein "Piti-tulla-riipuksen" ja laitankin mukaan pienen toivomuksen steampunk-tyylisestä korusta.

Siniset metallikiuhkurat-niistä piti tulla korvikset, helmivanat, ensin ne helmet piti käyttää kirjailuun, mutta ovat niin epätasalaatuiset ettei voi, sen jälkeen näin mielessäni komeat perhosen siivet. Niin piti tulla muttei tullut. Akryyliset lusitet, no, viime kesänä kuvittelin saavani niistä aikaan hulppean kesäkorun. Jäi sitten kuvittelun asteelle. Niin, että. Tässä Pätkäkoruhaasteen riipus "Piti tulla".

1300640844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haasteessa kulkee kaksi ketjua. B-ketjun muut osallistujat ovat Em Korupeukalosta, Sara Saran koruista, Niina Pientä kotoilua-blogista ja Helmiäinen Korupuoti Helmiäisestä.

EDITTIÄ: EM, en pääse kommentoimaan blogiisi, koska minulla ei ole google-tiliä. Muttatässä sitten; riipus on tosi mielenkiintoinen ja odotan innolla, että saan jättää oman puumerkkini siihen.