Kahteen joulukalenterivaihtoon osallistuin. Ensin ihan privavaihto Niiskuneidin kanssa, minua odottaa nukkisaiheiset paketit ja Niiskuneitiä korttiaskarteluaiheiset. Nukkisjutuissa on minun mielestäni sitä suurempi odotus avata paketti mitä pienenpi se on. Näin ihanan minipaketteja korin täydeltä sain, ja muuten pari varapakettiakin jos jännitys käy liian suureksi.
2100312.jpg

Ja kävihän se ylivoimaiseksi :) Itseasiassa jo silloin, kun sain lähetyksen (tunnustaa nolona) Mutta en antanut itselleni lupaa käyttää materiaalia ennen joulukuuta. Näitä löysin varapaketeista..,
2100319.jpg
2100324.jpg
Houkuttelevat askarteluun, kiitos.

Minun joulukalenterini Niiskuneidille näyttää tältä, puulaatikko maalattuna kultamaalilla ja enkelit koristeena joulun odotusta lisäämään.
2100339.jpg

Toinen joulukalenteri johon osallistuin oli Pienten ilojen kalenteri. Parikseni sain Nean Santrankotipesästä. Ja kylläpä sainkin iiison pienen ilojen kalenterin, jännittää kyllä :) mitä sisältö tuo tullessaan.
2100348.jpg

Minä sitten laitoin Nealle todellakin pienen pienten ilojen kalenterin, suklaakonvehtirasian päälle tulitikkuaskeista kootun kalenterin. Bling-blingiä reilusti mukana.
2100351.jpg
Luukku 24 näyttää sisältä  ilman täytettä hyvinkin punaiselta
2100356.jpg

Kiitän jo etukäteen Niiskuneitiä ja Neaa joulun odotuksen ilahduttamisesta. Postailen saamiani sitten useamman päivän kerrallaan, riippuen miten kiireeksi joulun odotuspäivät muodostuvat.