Olenkohan minä ihan höperö. Innostun vähän turhan nopeasti kaikenlaisesta ja ennenkuin kerkeän ajattelemaan, kirjoitaan kommentteihin. "Joo, heti kyllä tahtoo mukaan." Tein nimittäin äsken viisi kuorta lähtövalmiiksi huomista postireissua varten, niin ja yhden postikortin kirjoitin. Ja kohta alan käymään päivityksiä läpi, eilen jäi, kun blogilista tökki niin pahasti.
Eikä kyllä olis ollut aikaakaan. Tahtoo nuo viikonloput olla sellaista äiti-mä-tarviin-sua-just-nyt-heti. Ja mikäs siinä, viikolla on sitä "omaa aikaa" ihan riittävästi. Ainakin vielä kuukauden. Perjantainakin lähetin postia. Minimammalle takaisinpäin runodecon. Kolme sivua siihen tein.

1227408.jpg
1227413.jpg

Ja nyt ensin päivityksiä ja sitten kangaskortin suunnitteluun. (kaikkeen sitä pitää mukaan tunkeakin...en minä edes osaa tilkkutöitä tehdä, kääk) Ai niin, tein uudenvuodenlupauksenkin jonka mukaan pitäisi myös toimia, ei vain luvata. Itselleni lupasin, että kommentoin useammin, vaikka vain jäljen jättäisin. Minusta ainakin on kiva lukea kommentteja, uskon, että niin on monesta muustakin. Eli siis päivityskommenttikierrokselle...