Sny-paketeista meni Ruiskaunokille. Hänellä ei ole blogia mutta ilmottautumislomake oli niin huolella täytetty, että uskoin selviäväni kunnialla tästä SNY08-syksy kierroksesta. Ruiskaunokki kiitti kauniisti jokaisesta lähetyksestä sähköpostiin, jossa tosin tein mokan ja lähettäjän paikalle tuli oikea nimeni, ei suinkaan salainen neuleystäväsi, kuten oli tarkoitus. Kiitos kiitoksista Ruiskaunokki, ne lämmittivät minun mieltäni suuresti. Jokatapauksessa, Ruiskaunokki kertoi lempiväriensä olevan kukkien värejä, joten siltä pohjalta lähdin.

Ensimmäisessä lähetyksessä syvän punaista mohairia, silmukkamerkit itse tehdyssä askissa, kirja ja kuivattuja ruiskaunokkeja (Ilomantsissa tehty) teeksi tai koristeeksi.
2100124.jpg

Toisessa lähetyksessä yllytin Ruiskaunokkia kokeilemaan huovutusta, mitä hän ei ole ennen tehnyt. Mukaan lähti huovutetut tossut, huovutusneula (puuttuu kuvasta) marmeladia, Melliä ja Naturn Garnia.
2100130.jpg

Lokakuun lähetys oli sitten minun kiireaikaani, enkä saanut aikaiseksi mitään itsetehtyä mukaan. Tai oikeastaan sain, olihan mukana kuivattuja sekasieniä ja ruokakortti sienikeitosta. Kokeilin jälleen tikulla jäätä ja laitoin ohuempaa sukkalankaa kuin mihin Ruiskaunokki kertomansa mukaan on tottunut, varuiksi mukaan lähti ohuet bambupuikot .
2100145.jpg

Paljastuspaketissa sitten ajattelin joulua, tavallaan. Ruiskaunokki kertoi, että hän tekee mm pieniä nuttuja taaperoille, joten mukana Joensuun käsityömessuilta varta vasten ostamaani Toy Hit-lankaa (softis-kuvioita valmiina lankaan pujotettuna) ja muutama kerä muutakin lankaa. Lähialueen tuote-linjaa jatkoin Polvijärveläisen Solan Voiman saippualla. Ja toki kukkien ystäville Rose-käsivoidetta. Laitoinhan muuten tähänkin itsetehtyä :), paperikukkasen.
2100155.jpg

Nyt seuraavan Sny-kierroksen passaankin, tuntuu, että sitä vain  toistaisi itseään, eikä se ole kiva saajalle eikä minulle. Ensi syksynä sitten uusin ideoin tähän salaisuuksien kierrokselle. Vai pitäsköhän sittenkin, oli niin mukava tämäkin kierros, saada ja lähettää paketteja...