Nukkekotiprojektini on seissyt alakerta-ongelmien takia. Haluan sinne puolipanelin, mutta yläosaan en ole keksinyt mitään mieluista. Ongelma ratkesi tänään arpajaisvoittoni muodossa. Olen hiljattain voittanut  Anutiinan blogiarvonnassa.  Sain kaikkea kivaa askarteluun, ITSEtehdyt napit (aina minulle mieluista, itsetehty) ja keittiöongelman ratkaisu. Kiitos.
1289367.jpg

Blogimaailmassa on liikkeellä monenmoista ystävänpäivävaihtoa. Itse osallistuin Kuurankukan Esterin emoilemaan vaihtoon. Kortti+ lahja + 3 itsetehtyä. Minä sain paketin lisäksi itselleni uuden blogituttavuuden. Kiitos Kettuemo paketistasi. Itsetehtynähän siinä oli tuunattu vihko, koristeltu aski ja puinen taulu, lisänä korttipohjia kuorineen, muistikirja (hyvät värit) ja kukkatarroja.

1289397.jpg

Oman pakettini sain laittaa emolle itselleen. Esteri on pakettinsa saanut ja avanutkin, joten tässä kuvaa siitä.

1289467.jpg
Laitoin siis kaulaliina + kalorimetrisetin, silmukkamerkkiparin ja tuunatun suklaarasian mangeettikiinnityksellä, ostettuna perhostaulun. Silmukkamerkit eivät kuvassa näy, mutta niistä on parempi kuva aikaisemmin.
Ei ne paketit tälle päivälle vielä loppuneet. Kangaskorttiringin kortti MarLilta, Ihana. Olen koukussa kankaan käyttöön korteissa. Joskus vielä minäkin... Kiitos MarLi.

1289380.jpgJa mikä onkaan tuo sydän, joka taustana edellä olevissa kuvissa on. Sehän on SNY-paketista tullut. Paketti oli punasävyinen retrohenkinen ja päällä luki neuleystäväni. Jo paketin ulkoasu kertoi, että sisältö on aivan varmasti juuri minua. Ja voi kuinka se olikin. Tuhannet kiitokset.

1289492.jpg
SNYni oli tehnyt paketin Ystävänpäivähengessä. Sydänsuklaata (syöty), itsetehty kortti (hieno) Sydämellinen-teetä (taivaallinen tuoksu, hautumassa), sydänpyyhe (juuri passeli ja pirteä), kämmekkäät (pehmeät, kauniit, sopivat, samanväriset kuin talvitakkini, heti käyttöön) ja LANKA voisin sanoa THE LANKA, siis niin suloista, etten oikeasti raaski sukiksi laittaa, vaikka niin ehdotit. Eihän the lanka silloin näkyisi.SNYn itsevärjäämää. KIITOS SNY. Tulis jo maaliskuu...