Epäreilu arvonta on suoritettu. Tulostin kommentit, jaoin ne eri kippoihin sen mukaan mikä oli kiinnostuksen aihe. He jotka olivat ilmottaneet useamman mieluisan osallistuivat siis kahteen tai kolmeen purkkiin, siitä se epäreiluus. Toinen epäreilu juttu oli, että askartelijoille olikin kaksi mahdollisuutta voittoon. Neiti kakkosluokkalainen suoritti onnettaren virkaa.

1823575.jpg

Ja voittajia ovat
1823579.jpg
Askarteluaiheiset saavat Malwis ja Wooper
Käsityöaiheisen lähetyksen saa Tarjuska (huom. II-lappu) ja
herkkuja lähtee SAY:lle.

Ja sitten vain osoitetta minulle.

Malwis onkin minulle uusi tuttavuus, joten tarvitsee vähän lähteä vakoilemaan. Muutama uusi blogi tuli esille arvonnassa, mutta pääsääntöisesti kaikki osallistuneet ovat suosikeissani. Itselleni oli yllätys kuinka suuri enemmistö kävijöistä on askartelijoita, mutta toisaalta vähemmälle ovat nuo lankajutut jääneetkin, vaikka alunperin niiden takia blogin perustin. En aluksi edes ajatellut askartelun olevan niin monen aikuisen juttu, pidin itseäni vähän kummajaisena sen vuoksi, paperin ja liiman kanssa viihtyviä kun ei lähipiirissäni juuri ole. (houkuttelusta huolimatta :))
Niinap:lle tiedoksi. Hartianlämmittimeen ei ole ohjetta. Tein vain suorakaiteen, jonka lyhyille sivuille kolmion jatkeeksi, kuten myös toiselle pitkälle sivulle. Yläosan taitoin kaksinkerroin, ompelin helmien avulla kiinni kauluksen muotoon ja nappi kauluksen alareunaan.