Edelliseen postaukseen viitaten esittelen nyt kotimme keittiön. Liisa ilmaisi halunsa nähdä sen. Lisää toivomuksia otetaan vastaan, jotta saan joulusiivouksen kunnolla käyntiin. Keittiö tosin on paikka, jonka siivoan joulukuntoon vasta aattoa edeltävänä yönä .   Tämän kodin keittiö oli murheenkryynini kunnes ystäväni tokaisi minulle, naristuani kaipuusta maalaisromanttiseen keittiöön, miksei keittiö saisi näyttää keittiöltä.

Ovelta katsottuna näyttää tältä, taakseni jää ruokakomero, siivouskomero ja jääkaappi. Lisäksi toinen teräksinen allastaso, pakastin ja tiskikone. Meillä on iso keittiö mutta harvinaisen hankalan muotoinen. Ikkunan alta olen ottanut tason pois, että sain ruokapöydän mahtumaan keittiöön.
2092575.jpg

Ja koska kyseessä on laitoskeittiö, ei minulla ole kuivauskaappia vaan tällaiset teräshyllyt, tiskit joudun perinteisesti kuivamaan pyyheliinalla. (käytönnössä ne kuivuvat sen pyyheliinan päällä) Olis kiva kaakeloida altaiden ja hyllyjen väli. Ylähylly on niin korkealla, etten sinne ylety kuin keittiötikkaiden avulla.

2092584.jpg
On keittiössä iso laitostiskarikin, mutta kun siitä on jotain jutskia rikki niin ei toimi, harmi sinänsä sillä tallella olisi korit ja pesuainettakin iso tonkka,.pitäs varmaan ottaa selville kuka osaisi korjata. 90 s kestää aina yksi pesu. Vähäks mie tiskailisin, puhtaitakin astioita :). Jotain söpöstä kuitenkin on, hellan lähellä roikkuu hanhia...
2092600.jpg