Kerroinkin jo, että aloin tekemään kolmiohuivia Rosesta, mutta voi ihme ja kumma, Elfihän riittää ja riittää ja riittää. Rose loppui alkutekijöihinsä. Ei tullut kolmiohuivia, ei. Tuli tavan kaulaliina vinoilla päillä, pakko oli muutama hapsukin laittaa. Tein siten, että kolme kerrosta tavallista solmuilua, väliin kukkia ja lopuksi kolme kerrosta tavallista. Meneehän tuokin jossain. Aina kiltti (hah) kuopukseni poseerasi "ilomielin".

1195850.jpg

Niin, ja se saippuanteko. Hmmm, ehkä "vähän" ylirasvoittuneita. Ei kannattaisi olla ihan niin varovainen sen lipeän kanssa. Karpalojauhe värjäsi massan suklaanruskeaksi. Eivät lapset olleet uskoa, kun kielsin syömästä näitä rasvalta tihkuvia suklaaleivoksia. Pitää antaa kypsyä nyt ja katsoa tuleeko niistä mitään, vai jäävätkö aivan liian pehmeiksi. Minun varmaan pitää soittaa Solan Voimaan, jos pääsis aputytöksi opettelemaan.

1195864.jpg


Olen aivan unohtanut kertoilla. Minun SJY:ni oli Melkein enkeli Sarkku
ja minä sain olla salaisena jouluystävänä Pikelle Piken jutuista. Tämä oli kyllä kiva vaihto, Kiitos Minimamma järjestämisestä. Minimammalla muuten menee jos jonkilaista kivaa. Itsekin sain juuri Lastenlauludecon sivuni tehtyä.