Minulla on viime aikoina ollut lähes pelkästään iltavuoroja. Lähden töihin ennen postin tuloa (meillä maalla tulee niin myöhään iltapäivälllä) ja tulee kotiin silloin, kun suurin osa jo nukkuu. Eilen kotiin tullessa oli toverikuun lähetyksen lisäksi toinenkin kuori, iso yllätys. Jantta oli kyllä kysellyt osoitettani mutta että näin iiiiso lähetys. Sain kiitokseksi, kun jokin aika sitten tein hänelle yhden kortin. Tuli sellainen tunne, että taisin onnistua kortinteossa hyvin :), KIITOS Jantta.

2056461.jpg
Hanne (Korttitehdas) tässä jokunen päivä sitten heitti haasteella.
Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Joten paljastanpa sitten 5 omituisuuttani, vaikkei ne minusta niin omituisia ole, kanssaihmisistäni vain :).

1. Aamuisin asioiden on tapahduttava tietyssä järjestyksessä tai mistään ei tule mitään, esimerkiksi puhelinsoitto saattaa laittaa pasmat aivan sekaisin.
2. Kesäiltaisin minun on lähes mahdotonta saada unta, kun on valoisaa, mutta päiväunille pystyn nukahtamaan vaikka aurinko paistaisi suoraan silmiini.
3. Töissä olen huolellinen, siisti ja tehokas, mutta kotonani vallitsee täysi kaaos eikä se oikeastaan edes häiritse.
4. En halua koskaan voittaa loton päävoittoa.
5. Tapaamisissa tmv minun on oltava 15 minuuttia etuajassa tai tunnen olevani myöhässä.

Yritin tuossa selailla suosikkejani, mutta näyttää kaikilla olevan tämä haaste. Mikäli kierroksellani törmään ei-omituisiin, haastan silloin jatkamaan.

Mutta, haastanpa kaikki osallistumaan Askartelutavaroiden arvontakilpailuun, joka viides voittaa.
1958517.jpgKuvasta Astakin blogiin