1205633.jpg

Kiitos Saher, tämä lämmitti suuresti.

En jatka nimityksiä, tein sen jo kerran ja se oli tuskallisen vaikeaa. Kun sain listan tehtyä, olisin voinut tehdä niitä kymmenen lisää. Olisin voinut vatvoa tuntikausia kenelle ja miksi. En toista kertaa halua samanlaista itsekidutusta missä joutuu "tiputtamaan" suosikkiblogejaan finaalista. Taidan joskus tulevaisuudessa tehä sivun lukemistani blogeista ja sillä tavalla antaa kaikille kukkaset. Luen vain blogeja, jotka ilahduttavat minua.

Olen tänään tehnyt Atc-kortteja Erilaiseen vaihtoon. Aiheena on Lapsi ja nyt ei ollut ideoista pulaa. Lapsi on mielenkiintoinen ja monipuolinen aihe. Ja ettei tekeminen loppuisi mennä paukautin osallistumaan Sinin sydän- ja ruusuaskivaihtoon.

Sitä itseksensä aina miettii kaikenlaista. Joutuu miettimään oman paikkansa työyhteisössä, harrastuksissa, kotona ja elämässä yleensä. Usein se oma paikka löytyy, ei aina niin helposti mutta löytyy. Nyt olen miettinyt omaa paikkaani blogiyhteisössä. Mikä se on? Teen niin monensorttista, kuitenkin. Nyt on askartelukausi menossa, nukkekotikausi tulossa kenties. Koko ajan on virkkuu ja neule keskeneräisenä ja kaivoinpa kankaanpainantasabluunatkin esille.

Mihin siis kuulun. En voi sanoa olevani puhtaasti neuleblogi enkä askartelublogi, nukkekotiblogista puhumattakaan. Tämä ei ole elämäntapablogi, ei laihdutusblogi eikä herkullinen leivonta- tai ruokablogi. Vaikka olis minulla kyllä muutama hyvä ohje... Onko tämä sitten tekemisblogi; tuon taidan laittaa blogini kuvaukseen. "Yleismiesnaisen käsistä valmista tai sitten ei."