1911489.jpg

Minulla ei sitten kyllä oikein löydy enää sanoja. Kyllä osaavatkin ihmiset ilahduttaa minua. Niin uskomattoman ihanaa decomatskuvaihto- ja SAY-postia sain.  Paperi40 tekemä kortti kertoo kyllä hyvin minunkin tunteeni, sain kaksi kuorellista hunajaa. KIITOS. Niin kekseliäitä ovat he, että aivan pyörryttää. Onneksi Say laittoi myös kamomillateetä hermojani rauhoittamaan. Olishan se nyt hurjaa, jos hermonsa menettäisi sen takia, ettei tiedä mistä päästä alkaisi käyttämään näitä askartelumatskuja. Harmaat aivosoluni vallan villiintyivät siitä ideamäärästä mikä oli ladattuina kuoriin. Mutta sen pidemmittä puheitta, ensin SAY-posti (Tildaakin:))
1911504.jpg
mukana oli myös jotain tosi pientä :)
1911508.jpg

Ja sitten decomatskuvaihdon Tilpetöhööri-lähetys Paperi40:ltä. Huomaattehan aivan huipun lankakorin puikkoineen. Tämän minä säästän sny:n paljastuskorttiin. Niin ja materiaalia nukkekodin akvaarioon. Apua, äkkiä ilmottautumaan decoihin, sillä muutoinhan kaikki menevät kortteihin ja nukkekotiin...
1911520.jpg

Ja minun  tilpetöhöörit-lähetys oli tämännäköinen, ollaan näköjään käyty samoilla messuilla, molemmilla puusydän mukana vaihdossa.
1911521.jpg

Nyt on muuten meneillään ilmottautuminen Atc-matskuvaihtoon.
1911524.jpg