Nyt tekee mieli laittaa valot ikkunaan ja vaihtaa punaisia verhoja. Syy siihen löytyy SNY-paketista. Meille lasten kanssa jouluun liittyy oleellisesti Pandan suklaakonvehdit, niitä ilman ei joulu tule. Kaksi lapsistani kotiutui paketin kanssa samaanaikaan koulusta, pienin lähti kirjoittamaan joulupukin kirjettä vaikkei ole enää ihan varma onko joulupukki olemassa. Se joulupukki joka on meillä käynnyt on kuulemma ihan selvästi äidin harrastuskaveri eikä siis oikea, mutta jos kuitenkin siellä Korvatunturilla on ihan oikea... Vanhempi tytöistä kekkasi jo muutama vuosi sitten kuka se meillä oikein pukkeilee. "Äiti, en mä tiennyt että Pena on oikeasti joulupukki, mä luulin se on Sasun ukki."

Mutta siis sny-pakettiin, ylellisiä Party Liten tuikkuja (mun lemppareita) ja täydellisen sinisiä Janne-keriä, ja jo yllä hehkutettu Pandan konvehtirasia. Suurkiitos sny. Niin ja koko komeus tuli KÄSINkirjoitetun kirjeen kera.

1256733394_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt kun tuota joulumieltä tuli roppakaupalla saattaa ystävän pyytämät joulukortitkin valmistua pidemmälle, tällä hetkellä on valmiina viisi pyydetystä kahdestakymmenestä.