Kierrätys on päivän sana, ollut jo niin kauan kuin minä muistan. Ja itselleni se on oikeastaan ollut itsestäänselvyys aina. Miksi ihmeessä pitäisi käyttökelpoista laittaa kaatopaikalle, ja hamsteriluonne kun olen, kiertoon tai käyttöön (säästöön). Omista vaan ei mukamas jää tarpeeksi materiaalia niin olenkin suunnitellut reissua SPR:n lajittelukeskukseen Joensuuhun. En kyllä ole varma kannattaako koska A) ei ole tilaa säilyttää ja B) niin, nojooo, ei oikeastaan ole muita syitä.

Farkut, joilla ei vaan kertakaikkiaan tee mitään ja verhot, joista aurinko vaalentanut väriä epätasaisesti ja eivät muutenkaan tule koskaan olemaan ikkunassa.  Tässä lähtökohta ja tarve oli luistinkassi puhkikuluneen tilalle ja jumppavaatepussi.

1234088.jpg

Farkkujen vyötärönauhan pitsiin on laitettu heijastinnyöriä, että näkyy tyttönen pimeällä jäähallimatkallaan. Jumppavaatepussin nauhakuja on vahvistettu eyeleteillä, hyvin toimii kankaassakin, ja nauhan kiinnitys on anorakin nyörin kiristystsydeemi. Pieni penaalipussukka syntyi korttiharjoittelun aikana.
Poikanen sai farkkuja ison kasan, joista piti lahkeita lyhennellä. Nyt olis lahkeenpätkiäkin kangasvarastossa. Yhtä kassia jo aloittelinkin.