Osallistuin toisen kerran decomatskuvaihtoon, kun ekasta kerrasta jäi niin hyvä mieli. Tällä kertaa vaihto kulkee pareittain. Ilokseni sain parikseni Paperi40. Ja ensimmäinen lähetys tuli jo tänään. Minä niin ihmettelin, kun postin seassa oli tutussa kaupungissa leimattu kuori, jossa oli enkelipostia-tarra. En nimittäin osanut kierroksen 1. lähetystä vielä odottaa. Ja voi miten tyylikkäitä papereita, erityisesti tuo etualalla oleva. Samaa paperia olen ennenkin saanut jossain vaihdoissa ja jo silloin selasin läpi nettikaupat löytääkseni lisää, en löytänyt ja kyllä harmitti. Ei harmita enää. Saamani paperit ovat täydellisiä decoihin, joissa on tarpeen käyttää hillittyä ja erityisen tyylikästä taustaa. (osa kyllä menee kortteihin, tunnustaa hiljaisella äänellä). Suurkiitos Paperi40.

1893172.jpg

Minulta hänelle lähti sitten sekalainen seurakunta papereita, ei niin tyylikkäitä, mutta sinisellä teemalla ja nyt huomaan melkoisen kukkaisia.

1893168.jpg

Ja toinen lähetys. EV46 Stiinalta tuli tänään. Viehättävät kortit ja aski, hauskat lisukkeet. Varsinkin tuo hattupaperi on ihan huippu. Kovasti kiitoksia sinulle. Tämä oli mukava vaihto. Sellaisen Stiina huomasin, että kuoren päällä oli eri osoite kuin mitä sain vaihtoystävätiedoissa. Toivottavasti lähetykseni on tullut perille, eikä ole jäänyt mihinkään hukkaan. Tässä ensin filmitähdet ATC x4 ja koristeltu aski.

1893170.jpg
Ja näin hauskat lisukkeet, kovasti pidin.
1893169.jpg