2015002.jpg

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat linkitettynä kuvaan.


Tämän tunnustuksen sain Sarilta. Olen otettu. Kiitos huomionosoituksesta. Nyt teenkin poikkeuksen ja jaan myös eteenpäin. Haluan antaa tämän blogeille, joista olen saanut inspiraation lähteitä. Osan ideoista olen saanut toteutetuksi ja osa on jäänyt takaraivoon kutkuttamaan. Osa on varmasti jo saanut tämän Arteypico-tunnustuksen, mutta sehän ei haittaa. Nämä blogit ovat varmasti muillekin olleet inspiraation lähteenä ja heidän blogejaan lukiessa tulee hyvälle mielelle. Minulle on tärkeää blogeissa, joita luen, että tunnen itseni tervetulleeksi kurkkimaan, joskus varsin henkilökohtaisiakin asioita. Allamainituille kiitos, että pidätte blogeja muiden luettavaksi.

1. Dumdum

2. Sanna

3. Willlis

4. Stanna

5. Sadee