Arvontapalkinnot ovat päässeet perille. Tää on taas tosi lahopää ja poisti kamerasta Rakkautta ja romantiikkaa-palkinnon kuvan, sehän lähti Annifannin kammariin.  No kuiteskin siinä oli kolme romanttista dvd-elokuvaa ja popcornia cd-kortin kera.

Neulomalla nirvanaan, mielestäni siihen ei tarvita kuin suklaata, hyvää lankaa ja bambupuikot. Silmukkamerkit mukaan ihan muuten vaan Pelagialle.
1331034.jpg

Vuoden kulun Minnallehan lähti "virkeyttä virkkaamalla". Oman mieleni tekee virkeäksi iloiset langat ja niitä lähtikin bambukoukun, suklaan ja kortin kanssa.
1331036.jpg

Hiekkaoliivi järjestää kivoja atc-vaihtoja (mm) ja yhteen sellaiseen osallistuin minäkin. Atc 36, kolme korttia joiden materiaali pitää ottaa aikakausilehdistä. Aihe oli mielenkiintoinen. Parini oli Sonja Kaikenmoisista tekeleistä. Häneltä sain tämännäköiset atc:t. Mielestäni Sonja on käyttänyt tosi hyvin aikakausilehdistä löytämäänsä materiaalia. Tykkään kovasti, näissä on ajatusta.
1331030.jpg

Atc-korttien taustana on Servettivaihdossa saamani huippuihanat servetit. Kiitos Tittiina. Uskonpa, että piakkoin ainakin osa on blogissa valmiina decoupagena (uh, mikä sana). Omistani tuli toisenlaisia.
1331047.jpg