kortteja. Nokun ei ole muutakaan nyt valmistunut. Kiitos tosi paljon kaikista kommenteista joita olen postauksiini saanut. Ne ilahduttavat aina. Olenkin jälleen kerran tehnyt lupauksen itselleni: Joka kerran kun luen päivityksiä kommentoin vähintään kolmelle.
Ja muutama kysymys on heitetty. NaOH:a eli lipeää olen tilanut Lahtisen vahavalimosta, lipeää saa myös apteekista mutta se on sitten paljon kalliimpaa. Tosin vahavalimon pienin myyntierä on 1 kg. Itse asiassa viemärinpuhdistusrakeetkin ovat lipeää, tosin en tiedä kuinka puhdasta se on ja onko siinä muitakin aineita.
Toinen kysymys koski mm Sinin vauvadecossa käyttämistäni puun silhuettikuvista. Näitä paperileikkeitä saa ainakin Donnosta. Linkit vievät suoraan nettiostoksille :). Saippuat on nyt poistettu muotista mutta eivat ole kovettuneet aivan odotetulla tavalla. Pitää odotella vielä ihan rauhassa, että voi kääriä paperiin ja laittaa tekeytymään.


Ja ne kortit. Ensimmäinen on tarkoitettu valokuvan lähettämiseen. Kuva leikataan soikeaksi ja liimataan kultakehyksiin, jotka osittain pilkottavat etukannen alta. Toinen on sitten ihan tavallinen onnittelukortti, jossa olen käyttänyt mm valmista perhoskohokartonkitaustaa (Hobbyhouse Rita).

1925163.jpg