Tai miten sen nyt ottaa. Aloin kunnostamaan sitä askartelu/käsityötilaa. Sain minä oman pöydän ja askartelutarvikkeet laatikosta. Löysin liiman ja sakset. Siivous jäi. Kaksi decosivua syntyi. Muutenkin olen laiskotellut tämän päivää. Yrittänyt kiriä kiinni blogipäivityksiä ja laitella kommentteja pitkästä aikaa. Parikymmentä olis vielä blogilistalla ja toiset parikymmentä, jotka eivät siellä ole.

L
iisanSarah Kay-decoon tein sarjakuvamaisen ratkaisun, kun tarrani ovat niin kovin pieniä.
1761465.jpg

Tiian historia-decoon tein sivun rautatien rakentamisesta halki Amerikan. Tulihan muuten väärä päivämäärä, anteeksi Tiia. Tekstin mukaan tein koristelun. "Kultainen" naula ja sillee.

1761493.jpg
Tekstissä lukee:
Päivän kohokohta oli hetki, jolloin viimeinen naula lyötiin kiskoihin. Naula oli kultaa, ja sen ympärillä oli lennätinkaapeli, jotta koko kansakunta saattoi seurata tapahtumaa. Kun naula oli lyöty, ei riemulla ollut rajoja. Samppanjapullojen korkit sinkoilivat tuhansien hurraavien katsojien yli ja orkesteri soitti juhlamusiikkia. Kun Union Pasificin uutuutta hohtava Jupiter-veturi ajoi kohtaamaan Central Pasificin yhtä kiiltelevän numero 119...