Tässä ainaoikein paksuilla puikoilla pienelle pääsiäiskaulaliina toivomuksesta. Kiva, että tyttönikin pitävät väreistä. Olen kerrankin ajoissa pääsiäiskoristelujen kanssa, tosin taitaa minun mininarsissini olla kiirastorstaina jo kompostitavaraa.

Mutta piti kertoman, että Annifanni on saannut paljastukseni Salaisesta atc-ystäväkierroksesta. Tämä rinki joutui loppumaan yhteensattumien vuoksi jo kuukautta aiemmin. Vähän harmittaa, sillä tuntuu, että vasta pääsin vauhtiin. Sain tehtyä vain kolmeen viimesimpään lähetykseen atc-säilytysjutskia. Tein kortteihin oman taustan, jossa oli salainen atc-ystävänappi ja tiedot aina samalla tavalla. Osasta nyt puuttuu korttien nimet, mutta laho pää mikä laho, ei enää muista.

Ja tälläinen "salkku" oli mukana Aasia-aiheessa, kimonosilkillä päällystetty


Paljastus on kirjattu tagin takapuolelle viimeisessä kortissa Pikkulinnut lauloivat. Että sellaista tällä salaisella kierroksella, SOY:ta odotellessa, kun nyt piti siihenkin itsensä tällätä vaikkei oikeasti olis edes aikaa. Olen minä menossa Itä-Suomen askartelutapaamiseenkin.

Niin, nyt kun Vuodatukseenkin voi laittaa monta kategoriaa niin lyhyellä maininnalla, Minsku on saanut maaliskuun toisen korttilähetyksen, tällä kertaa tein kangaskortin, mukaan lähti Tiimarin kortintekopakkaus ja kangaskuvia (laitoin silitysharson valmiiksi).