Mitä varten minulle onni annetaan,
ellei käytettäväksi.
-Horatius-

Punaisen talon Iralta saapui arvontavoitto. Mm yllä oleva sitaatti on paketin mukana tulleesta kirjasta Hyvän olon kirja, en raaski sitä askarteluun repiä, vaikka sellaista vinkkiä sainkin. Ainakin luen sen ensin puhki. Joka toisella sivulla on aforismi, ajatus ja runo, lukemisen ja ajattelemisen arvoisia kaikki. Karkit eivät pussinsulkijasta huolimatta kestäneet kuin puoli tuntia, ja omaan suuhun :). Rosee on kuin mokkapalojen taikina, herkullista. Kiitos kovasti Ira.

1336600.jpg

EV Perhonen ja parini oli Saher Sarin Sassaroista. Saherin atc-korttien edessä olen aina sanaton. Ne ovat nimensä mukaisesti taidetta. Minä vaan niin pidän hänen tavastaan tehdä Artist trading cardeja. Ne ovat hyviä. Niin ja vaihdon mukaisesti sain kaikkea ihanaa korttien ja askin mukana. Kiitos kovasti. Paremmat kuvat löytävät Saherin blogista.

1336635.jpg

Toveri Maaliskuu alkoi. Parikseni sain jälleen uuden blogituttavuden. Tästä tulikin mielenkiintoinen, sillä aputoverina toimiikin mies. Kun kävin tutustumassa parini blogiin, Kikan Käsityöt sain lukea surullista uutista. Toverini on sairaalassa. Toivonkin hänelle voimia lisää ja lähetän virtuaalivoimahalit. Sairastumisestaan huolimatta hän on laittanut aivan uskomattoman upean Toverikuun ensimmäisen lähetyksen. Miljoona kiitosta.

1336654.jpg