Ihan aluksi anteeksi sny kun postaan myöhässä. Paketin sain jo toissapäivänä. Kuntamme joulunavaus oli eilen ja kuulun erääseen yhdistykseen, jolla on paljon valmisteluja tehtävänä joulunavausta varten. Torstai meni yömyöhälle ja eilinen päivä joulunavauksessa. Ihan rättipoikkipinoon-olo illalla. Tänään pitkästä aikaa hyvinnukutun yön jälkeen jaksaa taas tietokoneellakin istua.

Odottelin tuossa kameran akun latautumista enkä sitten malttanut antaa lankojen olla. Dropsin Karisma on minulle uusi tuttavuus ja näin ensi kokemuksella täytyy sanoa, että kyllä on miellyttävä lanka neuloa, soljuu hyvin puikoilla, ei halkeile ja on pehmeää. Ja värit on ihan nappiin. Lisäksi paketissa oli Sock stoppia, jota en ole vielä kokeillut. Tutustunut kyllä, sillä aarrevaihdon parilleni on sitä lähdössä :). Ja kynttilät, hopeinen bling-bling ei kuvassa loista kuten oikeasti, en raaski kyllä polttaa. Aivan ihana paketti, kiitos sny.

1259397193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edellispaketin Jannetkin on puikoilla, teini halusi siililapaset. Mutta nyt on toinen pitkä puikko hävinyt kuin tuhka tuuleen, ei löydy sitten mistään. Sen siitä saa kun on huushollin joka nurkka täynnä keskeneräisiä.