SAY-kierroshan loppuu ja oletan, että saytettäväni Taika Taiga on viimeiset lähetykset saanut. Tässä lyhyt selvitys mitä laitoin hänelle.

Kortteina käytin syntymäpäiväkortteja 1-3 ihan logiikan vuoksi, niistä ei minulla ole kuvia. Huhtikuun aloin puhtaalta pöydältä ja lähetin hänelle huopaa ja saippuaa (ja saippua-atc:n) sekä huopasaippuan teko-ohjeen.
Pääpaketti oli lähinnä Atc- ja decoaskartelua ajateltua materiaalia.

1481975.jpg

1481977.jpg
Toukokuussa alkukuun paketissa oli maissinlehtiä ja muutama ohje mitä niistä tekisi. Paketti sisälsi myös atc:n Corn maiden ja vanhan intiaanitarun valaisemaan taustaa. Kuva on salaperäisesti hävinnyt koneeltani, kuten se melkein hävisi saajaltakin. Monen kommelluksen kautta paketti kuitenkin oli onneksi löytänyt perille.
Pääpaketissa laitoinkin sitten decoupagea paketin täydeltä. Servettejä, decoupagepaperia ja kuitupaperia lakan ja vaahtosiveltimen kera.

1686477.jpg

Kesäkuussa rohkaisin mieleni omien tekosteni lähettämisen suhteen ja laitoin itsetehdyn atc-taskuja sisältävän kansion. Tai siis itsetehtyä oli koristelu valmiiseen pahvikansioon. Siinä on kannessa lisätty pienet Atc-taskut vaihtuvaa näyttelyä varten. Tein jälleen mukaan atc:t.
Pääpakettiin taas kaikenlaista askarteluamatskua. En ole vielä saanut varmistusta onko paketti mennyt perille Taika Taigan kesäloman vuoksi, mutta oletan. Ja haluan raporttini kesäkuun puolelle blogissani, mikä lie neuroosi minulle siitä tullut, koska kuvat ovat kuukausittain galleriassa, niin eihän teksti voi olla heinäkuussa kun kuvat olin jo siirtänyt kesäkuuhun. Se on ihan sama tiskatessa, lusikoita ei saa laittaa haarukoille tarkoitettuun lokeroon kuivaustelineessä jne.

1686596.jpg

1686603.jpg

Kiitos muuten vielä kerran Minealle, loistoSAYni.