kuinka ihania lähetyksiä postista tänään sainkaan. Toverikuun vimeinen lähetys Jenskalta oli jälleen aivan ihana. Niin kauniita taustapapereita ja muuta mukavaa. Erityisen nättejä olivat kaksi kiiltokuvaa, olisivat sopineet hyvin Neiti Kevät-decoon. Laittaisipa joku liikkeelle vastaavan, niin tietäsin kyllä heti mitä kiiltokuvaa käyttäisin. Kiitos Jenska Toveri toukuusta. Kesän ajan pidänkin taukoa toverikuissa ja muissa vaihdoissa, kun on muutto ja muuta sellaista tiedossa.
1581817.jpg
Itse lähetin kalenterin loppuvuodeksi. Nappasin kuvat hänen blogistaan ja leikin vähän tietokoneella. Kalenterista tein A5 kokoisen ja tulostin sivut valokuvapaperille. Siitä tuli ihan kiva ja Jenskakin oli tykännyt. Tässä kurkkaus.
1583493.jpg

Ja samalla postilaatikon avauksella sain SAY:n lähetyksen, myhäilee täällä ihastuneena. Kyllä olit taas löytänyt miun maun mukkaan lähetettävää. Mielettämän ihanat kiiltokuvat, sulosia ja nuo kolmiulotteiset tarrat on sellasia jota käyttäisin enemmänkin, jos raaskisin ostaa. Minua harmittaa, kun kuvasta ei näy korttipohjien kohokuviointi, täydellisiä onnittelukortteihin, ja helmet... Kyllä jäi taas viikonlopun siivoukset vähiin, kun pitää askarrella. Paljon kiitoksia SAY. Kortissa muuten lukee: Kerätään yhdessä hyviä hetkiä talteen.

1581819.jpg