Olen saanut tiedon, että kaikki arpajaispalkinnot ovat menneet perille. Tässäpä kuvia mitä kenellekin lähetin. Toivon, että lahjat olivat mieluisia. Yritin ainakin valita osuvia blogien vakoilukierroksen jälkeen.

TiinaF sai ruskeaa karstalankaa, koska huomasin, että hän käyttää neulomuksissaan usein ruskean eri sävyjä. Pienten lasten äitinä uskoin TiinaF:llä olevan käyttöä myös heijastimille, joten laitoin heijastinnauhaa ja pienen "pallon" ehdotukseksi kuinka sitä voi vaikka käyttää. TiinaF:n blogissa on paljon töitä, joita katsoessa tekee itsekin mieli tehdä samanlaiset. Ovat hyvin käytännöllisiä pienellä "jippopiristeellä".

1117096.jpg

Orvokille lähti valkoista koirankarva-lampaanvillalankaa ja hunajaa kynttilänvalossa nautittavaksi. Orvokki näyttää olevan erityisen monitaitoinen käsityön saralla ja tekevän jos minkälaisia käsitöitä. Uskomatonta, kuinka paljon yhdellä ihmisellä voi olla ideoita ja taitoa. Ajattelin koirankarvalangan kuitenkin olevan aivan uusi tuttavuus ja mukava kokeiltava. Hunaja kuuluu hänen suosikkeihin, siitä luin eräästä postauksesta, nyt paketissa oli mukana mintunmakuinen. Kynttilät ovat muuten käsintehtyjä.

1117093.jpg

Ja Sinikan blogi. Oi miten taidokasta. Sanat eivät riitä. Käykää ihmeessä ihailemassa. Nukkekoti on aivan uskomaton. Sinikallehan tietysti lähti nukkekotisälää , (minimosaiikkia, helmiä, postimerkkejä, kangasta, puuta) ja Nukkekotikirja.

1117094.jpg

Tällä kertaa oli tälläiset palkinnot, katsotaan mitä ensi kerralla. Olen minä jonkun verran tehnyt käsitöitäkin. Elfin mohairista salomoninsolmuja, ihan samanlaisia kuin olen täällä jo esitellytkin. Eräässä blogissa, en enää muista missä, kutsuttiin niitä huiveja salmonellahuiveiksi. Ettenkö sanoisi, osuva on nimitys.
Edit: Nice factor se oli, löytyi kun päivityksiä selailin.