Tein joskus viime talveksi harmaat kämmekkäät. Malli osoittautui loistavaksi minun käsilleni. Nyt sitten puikoilta valmistuivat kahdet uudet ja ainakin punaiset pitää vielä saada. Lankana Seiska veikka ja  raitoina Teddy, vaaleissa lankoina Kuura ja olikohan se Aino, Novitan lanka kuitenkin. Yritän tässä samalla päästä irti Novitan lanka-inho-suhteestani, sillä osa langoista kuitenkin miellyttää kovastikin. Uudet Purot tai ainakin Revontuli niistä kiinnostaisi. Paolastakin pidän.

Ystäväni soitti kirppikseltä. Vieläkö sulla on tarvetta nukkekodille. Hinta 12 €, ihan varmasti on tarvetta sen hintaiselle. Ennestään on kaksi nukkekotia, osina. On niin sitkeessä ollut seinien ja kattojen laitto ja se kasaaminen. Tää on mun uus aarre. Ajattelin ensin antaa tytöille leikittäväksi mutta en nyt sitten kuitenkaan. On muuten Vaasan invalidien työpajan tekemä.

Salainen kirppisystävä on kiva vaihto. Minun yllätettäväkseni sattui "vanha" tuttu, se teki paketin kasaamisen tavallaan helpoksi mutta toisaalta paineet onnistumisesta oli kovat. Sinille laitoin. Pellavainen saunapyyhe on alimmaisena ja kirja on vuodelta 1927. Toinen mokkakupeista oli särkynyt matkalla, pahus.

Onpas taas Vuodatus muuttunut, linkin laitto vaikeutunut huomattavasti, ei kiva. Ja taas on uutta oppimista toiminnoissa, just kun hallitsi edellisen , vielä ei oo hermo menny.

Ai niin, nyt alkoi sitten SNY-jännittäminen, Oma snyni kommentoi ja toivotteli jännittävää ja salaisuuksien verhoamaa aikaa. kivaaaa.