Osallistuin Erilaiseen vaihtoon nro 20, aiheena lapsi. Parikseni sain Kuurankukan Esterin. Ja tälläistä posti minulle tänään toi, 4 x atc, koristeltu aski ja sisällä bling-blingiä, jota en uskalla levittää (huopasydäntä, pitsiä, pienen pieniä helmiä ja paljetteja askin täydeltä) sekä taidetta ilman käsiä. On aivan uskomatonta kuinka upeita kortteja ihmiset maalaavaat suullaan. Kiitos Esteri, näitä hypistelin tänään. Ja katsokaapa tuota mansikkapipolasta, kyllä on syötävän sulonen vekara. Kuvan tyttö muuten hyppii "oikealla" hyppynarulla.

1232253.jpg

Ja minä laitoin Esterille tälläiset

1232255.jpg
Keijuvauvan runo, kuvaa minusta niin hyvin pienten lasten viattomuutta:
"Vikkelänä, vallatonna
kiitää tuulen lailla
suojanansa puku hieno
huolta aivan vailla."

Askivaihtokin on varmaan jo perillä, nämä lähtivät minulta:

1232265.jpg
Elikä ylinnä sydän- ja ruusu-askivaihto jossa parinani oli Minna , alarivissä EV20 lapsi-aski ja sinisen vaihdon aski. Sininen pakettikin on mennyt perille. Siinähän parinani oli Sini, kuva täällä. Niin, posti toi mulle nukkekodinkin, postikuluilla, Tanjuskalta. Kierrätetään-sivuilta kekkasin, mutta uudesta nukkiksesta myöhemmin, kun saan sen takaisin tyttäriltä jotka kaappasivat sen välittömästi...
Nyt takaisin ompelukoneen pariin. Olen tilkkukortteja korttirinkiin harjoitellut, mutta taidan käyttää sääntöjen hyväksymää kartongille liimausta kuitenkin.