Laiskanpuoleista ollut tämä käsitöidenteko, askartelussa taas on mennyt muutama päivä aivan kokonaan. Olen kalenterivaihdon kalenteria tehnyt. En tiedä olisinko ilmoittautunut, jos olisin tajunut kuinka vaikeaa on keksiä kaksitoista erilaista aukeamaa. No, nyt on  kuitenkin kalenteri  viimeistelyä vaille valmis. Annan sen hautua muutaman päivän, jos vaikka tulisi mieleen vielä jotain uusia parannusideoita. Kuvaa tulee, kun vastaanottaja on Kalenteri 2008:n saanut.

1082784.jpg

Olen vihdoin saanut pesukonehuovutettua kynäpurkin suojuksen Huopasesta. Huopui tosi hienosti. Kuvassa kynäpurkkia kaulailee jo aikaisemmin tehty "solmuhuivi", seiskaveikasta ja jostain hapsulangasta. Kesken villalankaiset tossut ja kaiken alla kaunistelee ihana pastelliliina, äitini virkkaama. Tämä pimeys on huonon kuvaajan painajainen, tulisipa aurinkoisia päiviä ihan oman mielenvirkeydenkin takia. Kuva on sisällä illan pimeässä salamavalolla otettu. Värit ovat yllättävä kyllä todelliset, mutta kumman rakeinen kuva on.

Kamera kyl väittää, et kädet tärisis. Mutku se on niin ohut kamera, et on vaikee saada tukevaa otetta, ja sit mainokses sanottiin et automaatti sitä ja automaatti tätä, mut ei automaattitärinätöntä, vähäks mua harmittaa.