Yksi cd-kortti syntyi pyynnöstä. Pienelle tytölle synttärikortiksi, cd:lle, 3D-Minni ja Mikki.
1268069.jpg

Kangaskortit lähtivät Marlille ja Hilkalle. Oletan, että ovat jo perillä. Tämä kangaskorttien teko oli minulle aivan uutta. Ohjeena oli: Kortin tulee sisältää nauhaa, pitsiä ja napin. Aihe oli Ystävyys. Monenmoista harjoituskorttia väsäsin ja tulin siihen lopputulokseen, että ainakaan toistaiseksi ei minusta ole tilkkulijaksi. Otin siis liimapuikon kauniiseen käteeni ja tässä tulokset.
Hilkalle lähti "Ystävyys kestää läpi ilon ja surun"

1268072.jpg

MarLille laitoin "Rajojen piikkilanka-aidat eivät estä ystävyyttä" Kuvassa ei näy, kuinka alalanka oli löysällä muodostaen poikittain menevissä ompeluksissa piikkilankakuviota.

1268076.jpg

Yhden tein vielä, mutta siitä myöhemmin.
Erilainen vaihto nro 22 Talvi lienee kanssa perillä. Siinähän vaihdetaan aski täytettynä pikkusälällä, pieni muistaminen aiheeseen liittyen ja neljä Atc:tä. Askista ei tieteskää ole kuvaa mutta Atc:t näyttivät tältä. Parina minulla oli Sonja Kaikenmoisia tekeleitä-blogista
1268095.jpg

Taannoin tein Minimamman lastenlauludecoon muutaman sivun. Toivottavasti deco on jo palautunut lähtöpaikkaansa sillä tälläiset tein siihen. Lempilastenlauluni
 Lohikäärme Puff

1268102.jpg

Lounatuulen laulu

1268103.jpg
Sanat on tulostettu piirtoheitinkalvolle ja liimattu päällimmäiseksi sivussa. Sivut on skannattu, joten eiväthän ne sanat tietenkään näy.