Muistattehan vielä Anna hyvän kiertää. Ihan ei vuotta mennyt, kun sain ensimmäisen paketin tehtyä, toinen vielä odottaa sitä ideaa. Mutta Tuulille piti laittaa ehdottomasti jotain sinistä, tein koruja.

Korut laitoin Paolasta virkattuun pussiin, ai ja vähänkö tykkään pinnasta. Muistaakseni Novitassa oli (oli se Novita kesä 2009 malli 2) ohje pannulappuun (tai pata :))tällä jännällä tavalla virkkaamiseen. Tulee kyllä jämäkkää ja joustavaa pintaa. Vetoketjun ompelussa on vielä opettelua mutta kyllä sen pitäisi kiinni pysyä.

Ja tietenkii kortti. Se on tehty Korttiystäväkierroksen luonnoksella.

Tuon pussukan virkkaustavalla täytyy tehdä vielä jotain muutakin, on se niin hauskaa virkattavaa. Revontulihuivi on edennyt kerrokselle 86, nyt kyllä jo vähän puuduttaa. Saas nähdä tuliko sittenkin ikuisuusprojekti...

Anna hyvän kiertää on vielä yksi saaja vajeessa. Nyt siis ainutlaatuinen tilaisuus saada ennen heinäkuu 2009 loppua jotain pientä itsetehtyä jatkamalla hyvän kierrättämistä. Minun niin tekis mieli osallistua toisenkin kerran mutta tämä vaje vielä hiertää kivenä kengässä.

SOYkin on ottanut yhteyttä, jotain kivaa ja jännää on tiedossa pariksi kuukaudeksi.