Sain kuin sainkin ohjeen tehtyä tossukoihin. (löytyy sivuista) Mallikappaleen tein Virtain villan kolmisäikeisestä, kaksinkertaisena, värjätty krappi-kokenilliseoksella, leveimmillään 40 s, puikot olivat 4,5. Tämä koekappale on siis kokoa intiaanikanootti. En aio tehdä toista.

Kokovirheestäni suivaantuneena neuloin vielä illan aikana Ainosta lasten tossukat, koko noin 28-29, puikot 4 ja leveimmällä kohdallaan puikoilla silmukoita 30. Koristelin tossut vielä fleece-nappijojolla.
Tossut kaipaisivat tuotekehittelyä. Jos jollakulla olisi ideoita, miten tossukat saisi istuvimmiksi tai vaikka eri variaatioita pintaan, ottaisin mielelläni tietoa vastaan.  Jos teet hassut tossut, vinkkaa minulle kommenteissa minkälaiset teit.

Ystäväni piipahti illansuussa kahvilla ja toi tullessaan kuopukselle ihanan ihanat sukat. (kuvassa toisessa jalassa). Esikko tekee niin uskomattoman sileää ja kaunista neuletta. Ohuella langalla! Minä kun olen enemmän paksujen lankojen tekijä, niin ihailen suunnattomasti ohuen langan taitajia. Sain minäkin tuliaisia, juustomaitoa ja omppuhilloa. Joku lähtee kohta herkuttelemaan vasikan tanssilla.

1034484.jpg