Nyt alkaa tuntua siltä, että olen saanut käsitöihin  tavoitteellisuutta. Heitin pesukoneeseen tavan villalangasta neulotut tavan tossut ja lopputulos oli hyvä jalalle. Näitä tarvitsee tehdä lisää, sillä villalankaa riittää. Sitä tuli viime kesänä vähän hamstrattua kasvivärjäyskokeilujen innostamana. Joskus  kohtuus ei kuulu sanavarastooni. Kuvassa on mukana myös virkattu kipponen, mitälie-hahtuvaa. Se ei huopunut niin hyvin kuin odotin ja lähteekin uusintakierrokselle pesukoneeseen.

1085110.jpg

Toinen tossu on vielä sandaalin päällä muotoa saamassa. Karkkikippoja virolaisesta hahtuvasta pyörii parhaillaan pesukoneessa, ihanan joulunpunaisia. Ja Kalenteri 2008 on sidontaa ja lähetystä vaille valmis. Seuraavaksi joulukortti ja heijastintehdas päälle, mikäli maltan tossujen neulomiselta.

Edit: Ei tullut karkkikippoja, tuli huopapalloja. Virolainen huopui melkoisen reilusti, koko on noin 10 % alkuperäisestä. Ei varmaan kannata käyttää kuuttakymppiä esipesulla, ihmettelee tämä täällä, kuinkas siinä niin kävi.