Salainen Askarteluystäväkin päättyy seuraavaan lähetykseen, se on nyyh:in paikka. Eilen tuli iiiso kirjekuori Saylta. Jouluista. Kaunista. Iloista. Punaista. Erilaista. Kaikenlaista. Taas täällä hykertelee iloisena ihanasta SAY:stään. KIITOS.

1990049.jpg

Tärkeä hyvä ystäväni vihjaili nätisti, ettei blogissa ole ollut pitkään aikaan mitään muutakuin vaihtoja ja saatuja. Ja todentotta niin on päässyt käymään. Olenhan minä jotain tehnytkin, mutta salaista. Päättelemättä olisi jotakin. pipon ja huivin tynkää. Niistä lupaan laittaa viikonloppuna. On ollut tämä kuukausi taas sellaista jäniksen selässä menoa, että aivan hirvittää. Viikonloppuna teen kyllä ihan mitä huvittaa, en edes siivoa jollei jokin epämääräinen siisteyspuuska yllätä (epätodennäköistä). Onneksi on tuo siskokulta tulossa ensiviikolla bakteerikammoineen ja siisteysintoiluineen. Hymyä huuleen sisko, äskeinen on rakkaudella. (ja vinks, vinks...)  Joensuun Areenakin kutsuu sunnuntaina, lankoja hipelöimään.

 Kiireen on minulle tehnyt se ainainen oppimisen ja kouluttautumisen halu. Opiskelemassa ollaan jälleen, ja osa-aikaisesti töissä. On päässyt väsy yllättämään. Mutta on se kaiken väärtti kyllä, rankkaa ja palkitsevaa. Ryhmämme kesken olemme miettineet mitä vastaamme kysymykseen, mitä oikein opiskelet. Yhteistuumin päätimme vastauksen olevan:" Me itkemme ja askartelemme ja nauramme kippurassa. Niin ja siinä ohessa käymme läpi mm vaikeasti kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien tukemista" Sellaista tällä hetkellä minun elämässä, jouluun saakka mennään harvoilla päivityksillä.