On nyt pitänyt hiukka kiirettä ja päivitykset lukematta ties kuinka monelta. Mutta tälleen pikaisesti. Erilainen vaihto, vaikealla aihevalinnalla Hengellinen. Sain vaihdon Mardemoomikalta. Atc:t eivät ensi näkemällä tunnu hengelliseltä, mutta takana olevan Raamatuntekstin luettua ne ovat just eikä melkein. Näissä oli ajatusta ja vaativat myös katsojalta. Tykkäsin kovasti, ja lisukkeet olivat kyllä taas miun maun mukkaan.

1367261.jpg

Minä lähettelin omani Liisan Aarreaittaan. Ja koska käsittelin aihetta luterilaisittain, laitoin mukaan kortin, joka kertoo oman ajatukseni hengellisyydestä. Tekstinä Kahil Gibrania. "Kaikki uskonnot ovat sormia Jumalan kämmenellä". Ja taas tein keinonahalla päällystetyn askin, jokohan seuraavaan vaihtoon keksisin jotain uutta.

1367269.jpg
Lisukkeista minulla ei ole kuvaa, mutta Liisa on niistä sen ottanut.

Niin, sain minä toisenkin kuoren. Melkosta ison.
1367290.jpg

Kannattaa muuten osallistua Astakiin. Vähäks voi voittaa paljon ihanuuksia. Kiitos kaikille osallistujille näistä aivan ihanista jutuista. Kohta avataan huhtikuun kilpailu, jossa sitten emoilen. Kannattaa osallistua, jos vain on yhtään askarteluihminen.